Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Θ. ΖΕΜΠΙΛΗΣ Επραξε το ...αυτονόητο!!

Το .."αυτονόητο" έπραξε επιτέλους ο Θανάσης Ζεμπίλης παραιτούμενος από επικεφαλής της παράταξης και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων, αφήνοντας τους εναπομείναντες συμβούλους εις .."χείρας" της Ελενας Βάκα.
Και ο μεν Ζεμπίλης πλέον θα ασχοληθεί με την προετοιμασία της βουλευτικής υποψηφιότητας, η δε Ελενα Βάκα θα δώσει για 5 μήνες "δείγμα γραφής" ως πλέον επικεφαλής της Ζεμπιλοπαράταξης!!
Η εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη, και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον!!

Στο δελτίο τύπου ο Θ. Ζεμπίλης αναφέρει:
"Σε συνέχεια της προφορικής μου δήλωσης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. της 9-1-2019, σήμερα υπέβαλα και εγγράφως την παραίτησή μου από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου του Δ. Χαλκιδέων. 
 Κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ., τα τιμητικά λόγια προς το πρόσωπό μου και οι συγκινητικές εκδηλώσεις επιδοκιμασίας από τον κ. Δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων, τους οποίους θερμά ευχαριστώ, μου προκάλεσαν αισθήματα ηθικής ικανοποίησης και αποτέλεσαν τον ιδανικότερο τρόπο για να ολοκληρωθεί μία παρουσία δώδεκα ετών στα δημοτικά πράγματα της πόλης. 
δε, ότι απηχούν την αγάπη και την εκτίμηση των συμπολιτών μου, γιατί γνωρίζουν ότι υπηρέτησα τα αξιώματα που μου ανέθεσαν με ήθος και ανιδιοτέλεια ,έχοντας ως αποκλειστικό γνώμονα το δημόσιο συμφέρον. 
Από την αγάπη αυτή αντλώ δύναμη για να συνεχίσω να μάχομαι με το κεφάλι ψηλά για αξίες και ιδανικά, για να ανατείλει μία νέα και ελπιδοφόρα μέρα στον τόπο μας. 
 Στα πλαίσια αυτά και με αφορμή την επέτειο των τριών ετών από την ημέρα εκλογής του στην ηγεσία της Ν.Δ., δηλώνω παρών στο προσκλητήριο πανστρατιάς και εθνικής συμπόρευσης του Κυριάκου Μητσοτάκη, προκειμένου να δυναμώσουμε την Ελλάδα, να δυναμώσουμε την Εύβοια, να δυναμώσουμε την Χαλκίδα!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου