Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019

Ενισχύει το συνδυασμό του Νίκου Γουρνή ο οδοντίατρος Γιάννης Πετρογιάννης

Ο Νίκος Γουρνής έδωσε τα χέρια με τον οδοντίατρο Γιάννη Πετρογιάννη.Στο συνδυασμό του κυρίου Γουρνή Νικολάου από σήμερα με μια θερμή χειραψία με φόντο την παραλία της Αμαρύνθου ο  γνωστός  οδοντίατρος κύριος Πετρογιάννης Ιωάννης.
Δηλώνει πως οι συμπολίτες του γνωρίζουν ότι θα έχουν δίκαιη και έντιμη εκπροσώπηση.
Και πως ο στόχος του είναι η ενότητα η ανάπτυξη και η δημιουργία μιας καλύτερης τοπικής κοινωνίας προς όφελος των δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου