Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2019

Επίσκεψη της υποψηφίας δημάρχου Δήμου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, στους χώρους εργασίας του Δήμου Χαλκιδέων

Κοντά στους εργαζόμενους του Δήμου Χαλκιδέων βρέθηκε σήμερα το πρωί η υποψήφια δήμαρχος του Δήμου Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, με δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους. Η υποψήφια δήμαρχος πραγματοποίησε επισκέψεις στο Μέγαρο Κότσικα, στο Δημαρχείο της οδού Ληλαντίων, στη Γεωτεχνική Υπηρεσία, στο Δημοτολόγιο, στο εργοτάξιο του Δήμου Χαλκιδέων, καθώς και στα γραφεία, αλλά και στο εργοτάξιο της ΔΕΥΑΧ.
Συνομίλησε με τους εργαζομένους, τους ευχήθηκε για το νέο έτος, υγεία και δύναμη, και τόνισε ότι σκοπός της είναι η άριστη συνεργασία Δημοτικής Αρχής και εργαζομένων.
Η Έλενα Βάκα υπογράμμισε ότι θα επιδιώξει Δημοτική Αρχή και εργαζόμενοι να είναι μια ομάδα, που θα λειτουργεί με γνώμονα το καλό των εργαζομένων και των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου