Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019

"Λαγός" της Αλημπατέ ο υποψήφιος του Βελέτζα-Σμιλάκου και σια!!


Τι σας είχαμε πεί; "Λαγός" της Αλημπατέ ο υποψήφιος Δημητρόπουλος που τον έστησε ο Βελέτζας για να κόψει από τον Γουρνή τους Νεοδημοκράτες απ τη Βαθεια!!

Επιτυχία της "ΓΝΩΜΗΣ" η φωτογραφία και ακόμη πιο επιτυχημένο το σχόλιο της εφημερίδας...
Σμιλάκος και σια έχουν πέσει από δίπλα στον .."στρατηγό" λόγω τοπικιστικών συναισθημάτων, όμως έχουν πάρει χαμπάρι αβαντάροντας και ψηφώντας Δημητρόπουλο ειναι σαν να ψηφίζουν Αλημπατέ;
Αγκαζέ τον έχει πάρει η μαντάμ από τώρα και ετσι θα τον πάει μέχρι τις εκλογές!! Ας ειναι καλά ο Βελέτζας!!
Για να δούμε, θα κάνει καμια θεαματική κίνηση ο Σκαρλάς η θα κάτσει να παρακολουθεί απλώς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου