Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΟΓΝΩΣΗ!! Ούτε μία ωρα μάθημα από την αρχή της χρονιάς μέχρι σήμερα!!

Και όμως υπάρχει!! Σε Λύκειο της Εύβοιας οι μαθητές της Γ' Τάξης (θετικής κατεύθυνσης)  δεν έχουν κάνει ούτε μια ωρα μάθημα Φυσικής-Χημείας και Βιολογίας από την έναρξη της χρονιάς λόγω έλλειψης καθηγητών!!

Παρά τις διαβεβαιώσεις με την αρχή της χρονιάς από την Δνση Β'Βάθμια εκπαίδευσης ότι "δεν υπάρχουν κενά στα Γυμνάσια και Λύκεια της Εύβοιας" η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική!!
Και παρά τις παραστάσεις του Συλλόγου Γονέων, ο Δντής της Β' βάθμιας κος Κυριτσόπουλος ..νίπτει τας χείρας του λέγοντας οτι "εγώ εχω κάνει ενέργειες προς το Υπουργείο, καί δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο"!!
Να σημειωθεί ότι τα μαθήματα αυτά είναι στην ύλη των Πανελλαδικών και οι γονείς των μαθητών που μπορούν στέλνουν τα παιδιά φροντιστήριο! Οι άλλοι που δεν μπορούν;
Ειναι ντροπή 4 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια να μην παρεμβαίνουν στον Υπουργό και να λύσουν άμεσα το πρόβλημα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου