Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020

Προχωρά η ιδιωτικοποίηση 4 λιμανιών από το ΤΑΙΠΕΔ παρά την πανδημία

Η Ελλάδα σχεδιάζει να πουλήσει πλειοψηφικά μερίδια σε τέσσερα λιμάνια, στο πλαίσιο ενός σχεδίου ιδιωτικοποίησης που συμφωνήθηκε με τους δανειστές της μετά την έξοδο από τη χώρα το 2018, σύμφωνα με έγγραφο του ΤΑΙΠΕΔ την Τρίτη.

Το ΤΑΙΠΕΔ θα πουλήσει πλειοψηφικά μερίδια στο μετοχικό κεφάλαιο των λιμανιών Αλεξανδρούπολης, Ηγουμενίτσας, Ηρακλείου και Βόλου, όπως επισημαίνεται σε πρόσκληση για πρόσληψη οικονομικών συμβούλων για τις πωλήσεις όπως δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο.

Η COSCO της Κίνας αγόρασε το μεγαλύτερο μερίδιο του 51% στο λιμάνι του Πειραιά το 2016. Μια κοινοπραξία υπό την ηγεσία της Γερμανίας απέκτησε επίσης μερίδιο 67% στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το 2018.

Η Ελλάδα σκοπεύει να αντλήσει 2,4 δισεκατομμύρια ευρώ από τις πωλήσεις κρατικών περιουσιακών στοιχείων φέτος, συμπεριλαμβανομένης της περαιτέρω ιδιωτικοποίησης του μεγαλύτερου αερίου της ΔΕΠΑ και της πώλησης μειοψηφικού ποσοστού στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Όπως όλα δείχνουν, μέχρι στιγμής η πανδημία, δεν έχει επηρεάσει το πρόγραμμα ιδιωτικοποίησής των λιμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου