ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Μπαταριά Μαρκόπουλου προς το ...."βασίλειο της Σπανοκρατίας"! (ΔΕΙΤΕ)

Με μία ανακοίνωση λόγω των προσφάτων και προηγουμένων καταστροφών ο "υπουργός" δίνει την δικιά του ερμηνία και ...πυροβολεί!!

Δείτε την ανακοίνωση για να την σχολιάσουμε παρακάτω...

Δηλαδή, ο Μαρκόπουλος εκφράζει την άποψη-διαπίστωση "ότι φτιάχνεται γκρεμίζεται, αρα τα έργα που γίνονται είναι αμφιβόλου ποιότητας και τεχνικής αρτιότητας", και προφανώς αυτό "αποτελεί αιχμή τόσο για τις Τεχνικές Υπηρεσίες οσο και για την ...επιβλέπουσα Πολιτική Ηγεσία"!

Κατά δεύτερο γράφει ενα ακόμη σοβαρότερο υπονοούμενο, οτι δηλαδή "οι εργολαβίες τρέχουν μαζί με τα εκατομύρια" σχολιάζοντας με αυτό τον τρόπο οσα εχουν αποκαλυφθεί για την σχέση εργολάβων-πολιτικής ηγεσίας....

Και καταλήγει λέγοντας οτι "κάτι ..σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της ..Σπανοκρατίας (λέμε εμείς)!!

Εμεις δεν εχουμε να προσθέσουμε κάτι περισότερο, διότι η ανακοίνωση του Υπουργου τα ...λέει ΟΛΑ!!

Και αυτά τα λέει ενας Νεοδημοκράτης, επί σειρά ετών βουλευτής και υπουργός!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου