ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

Ο από-Συντονιστής επιτέλους συμμορφώθηκε! Και ..αυτοακυρώθηκε!!

Αφού σκέφτηκε , ακύρωσε, προειδοποίησε, απείλησε, στο τέλος ξανασκέφτηκε καλά σύμφωνα με το ..νόμο και ακύρωσε τον εαυτό του ο Ντίτορας! 
Και τι να έκανε άλλωστε, αφού δεν συμμορφωνόταν κανένας άλλος! Κάποιος έπρεπε να συμμορφωθεί! Θυσιάστηκε λοιπόν ο ίδιος Μεγαλοβδομάδα όπως ο Μεγαλοδύναμος! Συμμορφώθηκε, πόσο να αντέξει! Καί ...Σταυρώθηκε!!
Από το καλούπι του Σπανού λοιπόν η νέα αυτοακυρωτική απόφαση του Ντίτορα! Παραχάραξη αρμοδιότητας και νομιμότητας, ή θεία έμπνευση; Απελθέτω απ΄εμού το ποτήριον τούτο! 

Πειθαρχική δίωξη στον εκλεγμένο Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχη; Μα τί είναι αυτά που λέω Θεέ μου! Σενάριο φρίκης! Καλύτερα ξεφτύλα και ήσυχος, παρά στο ρίνγκ με το μητσοτακέικο!

Την έδωσε λοιπόν την ακάλυπτη επιταγή σε Σπανό και Κελαϊδίτη! Όμως και με τις ακάλυπτες επιταγές η δουλειά γίνεται! Επιτυχημένοι επιχειρηματίες είναι αυτοί, κάτι ξέρουν παραπάνω!

Μέχρις ενός σημείου όμως! Γιατί η νέα απόφαση του Συντονιστή, με την οποία συμμορφώνεται πρός τας υποδείξεις , θα πέσει παταγωδώς και μαζί οι αποφάσεις του Σπανού!

Δεν βαριέσαι όμως, έχει ο...... διάολος!

Χρόνο να κερδίζουμε. Και ο χρόνος είναι …χρήμα!

(δειτε εδω ΑΔΑ Ψ4ΝΞΟΡ10-8ΚΑ)
(λεπτομέρειες σε επόμενο post)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου