Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020

Δ. Κατσούλης: Πότε θα κηρυχθούν περιοχές της Ευβοίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης;

Την αγωνία του ώστε να κηρυχθούν περιοχές της Ευβοίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εκφράζει με ανάρτησή του ο δικηγόρος και πρώην Δήμαρχος Αυλώνος Δημήτρης Κατσούλης.
Ακολουθεί η ανάρτησή του:

Το ότι είμαστε σε καραντίνα με περιστολή ορισμένων ελευθεριών δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να μιλάμε, να διεκδικούμε και να ασκούμε κριτική. Αντιθέτως έχουμε και περισσότερο χρόνο.
Διάβασα ότι Δήμοι της Μαγνησίας κηρύχθηκαν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης μετά από πρόταση της οικείας Περιφέρειας και πρωτοβουλία των δημοτικών αρχών.
Η καταστροφές στην Εύβοια είναι τεράστιες και στην περιοχή μου στο Νεοχώρι, Αυλωνάρι, Οριό, Αχλαδερή, Κορασίσα Κάλαμο είναι πολύ τεράστιες και επιβάλλουν επείγοντα μέτρα. αλλά όχι μόνο εκεί, σε όλο τον Νομό.
Πότε θα κηρυχθούν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης; Αυτό συνήθως το προτείνει η Περιφέρεια. Γιατί καθυστερούν;
Διάβασα και τα φιλοκυβερνητικά τοπικά site αλλά δεν γράφουν κάτι. 
Άντε να τους πιέσουν για να έχουν μετά να λιβανίζουν….και να αυτοθαυμάζονται με πολλά like οι τοπικοί και περιφερειακοί άρχοντες….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου