ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Δ. Κατσούλης: Πότε θα κηρυχθούν περιοχές της Ευβοίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης;

Την αγωνία του ώστε να κηρυχθούν περιοχές της Ευβοίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εκφράζει με ανάρτησή του ο δικηγόρος και πρώην Δήμαρχος Αυλώνος Δημήτρης Κατσούλης.
Ακολουθεί η ανάρτησή του:

Το ότι είμαστε σε καραντίνα με περιστολή ορισμένων ελευθεριών δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να μιλάμε, να διεκδικούμε και να ασκούμε κριτική. Αντιθέτως έχουμε και περισσότερο χρόνο.
Διάβασα ότι Δήμοι της Μαγνησίας κηρύχθηκαν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης μετά από πρόταση της οικείας Περιφέρειας και πρωτοβουλία των δημοτικών αρχών.
Η καταστροφές στην Εύβοια είναι τεράστιες και στην περιοχή μου στο Νεοχώρι, Αυλωνάρι, Οριό, Αχλαδερή, Κορασίσα Κάλαμο είναι πολύ τεράστιες και επιβάλλουν επείγοντα μέτρα. αλλά όχι μόνο εκεί, σε όλο τον Νομό.
Πότε θα κηρυχθούν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης; Αυτό συνήθως το προτείνει η Περιφέρεια. Γιατί καθυστερούν;
Διάβασα και τα φιλοκυβερνητικά τοπικά site αλλά δεν γράφουν κάτι. 
Άντε να τους πιέσουν για να έχουν μετά να λιβανίζουν….και να αυτοθαυμάζονται με πολλά like οι τοπικοί και περιφερειακοί άρχοντες….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου