Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Μια νεροποντή τους ..ξεγύμνωσε και φάνηκε η ανικανότητα τους!!

Η Εύβοια τώρα πληρώνει το τίμημα της Πολιτικής και Τεχνικής ανεπάρκειας της Περιφέρειας, όπως από πολύ νωρίς έχουμε επισημάνει σε όλους τους τόνους!!

Μετά τον ΖΟΡΜΠΑ(το '18) και την ΩΚΕΑΝΙΔΑ(το '19) και τις πυρκαγιές των δύο ετών Περιφερειάρχης και Αντιπεριφερειάρχης μας είχαν φλομώσει στις δηλώσεις οτι "έχουν διατεθεί εκατομύρια ευρώ για αμεσες επεμβάσεις, ενώ εξασφάλισαν 15 εκατομύρια που με αναθέσεις ...μοίρασαν στους ημετέρους εργολάβους"!!

Όμως έργα προστασίας δεν γίνανε πουθενά!
Τα βαφτίσανε έργα προστασίας!
Ήταν έργα, πρόχειρης αποκατάστασης της λειτουργίας του οδικού δικτύου, χωρίς προδιαγραφές και ποιότητα! Μετά τα οποία έργα κάνανε, οι δρόμοι παραμένανε το ίδιο και περισσότερο ευάλωτοι από πριν.
Εκτεθεμενοι ακόμη και σε ήπια φυσικά φαινόμενα!
Επίσης η διελευση, ήταν το ίδιο όπως πρώτα, επικίνδυνη για τους διερχόμενους. 



Αυτό που δεν έγινε αυτή τη φορά, ήταν ότι δεν προλάβανε να βαφτίσουν το νέο "τυφώνα" με κάποιο όνομα για να έχουν να λένε δικαιολογίες. Ο τυφώνας κορονοϊός έχει επισκιάσει τα πάντα και τους έχει κάνει να ξεχάσουν τα πάντα!


Ο καιρός αυτός, είναι μία κανονική προβλέψιμη ανοιξιάτικη, ωφέλιμη βροχόπτωση!

Τα έργα που δήθεν κάνανε είναι κακοτεχνίες, εκτός τεχνικού και επιστημονικού πεδίου. 

Και βλέπουμε τα νερά από τα βουνά να φθάνουν με ενταση στους κάμπους γιατι μετά τις φωτιες ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΥΡΙΚΟ ΕΡΓΟ και να ξηλώνουν τους δρόμους να δημιουργούν κατολισθητικά φαινόμενα και να κλείνουν κεντρικές οδικές αρτηρίες της Εύβοιας!!

Στά Ηλια και πάλι κατολισθήσεις με κλείσιμο του δρόμου, εκει που άφησαν τον εργολάβο να φύγει ανενόχλητος "με τα λεφτά στην τσέπη" και στο Στομιο-Πλατάνα αφού ...φάγανε ενα σωρό λεφτά σε υποτιθέμενα εργα-κακοτεχνίες είχαμε νέες κατολισθήσεις και κλείσιμο εκ νέου και αυτού το δρόμου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου