ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Αφησαν χωρίς λεφτά τα έργα από τις θεομηνίες! Απαθείς βουλευτές και Περιφερειάρχης.....

Απλήρωτοι οι εργολάβοι που εκτελούν τα έργα αποκατάστασης από τις θεομηνίες, με αποτέλεσμα αλλοι να σταματάνε τα έργα και άλλοι να μην τα ξεκινάνε!!


Στον Δήμο Λίμνης ο εργολάβος έχει εκτελέσει το 1/4 της εργολαβίας χωρίς να έχει πάρει φράγκο με αποτέλεσμα να σταματήσει τις εργασίες, ενώ οι εργολάβοι της Περιφέρειας ενώ έχουν εγκατασταθεί δεν ξεκινούν εργασίες φοβούμενοι οτι θα μείνουν απλήρωτοι!!

Και ενώ με την νέα καταστροφή έχουν προκύψει νέες εργασίες αποκατάστασης και συνεπώς νέες χρηματοδοτήσεις, Περιφερειάρχης και κυρίως οι βουλευτές παρακολουθούν απαθείς την εξελισόμενη κατάσταση!

Αντί να πάνε στους Θεωδορικάκο και Καραμανλή και να απαιτήσουν την ομαλή χρηματοδότηση των έργων ..."κρύβονται" και δεν λένε κουβέντα για το θέμα!!

Μόνο φωτογραφίες στις καταστροφές να βγάζουν..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου