Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Οι γεμάτες μποφώρ ..διαπιστώσεις του κυρίου ΤΙΠΟΤΑ!!

Μιά ανακοίνωση μας εδωσε το εναυσμα να ασχοληθούμε και πάλι με τον Κο ΤΙΠΟΤΑ!!


Διαβάσαμε στο διαδίκτυο μία δήλωση του Αν. Παπανδρέου Προέδρου του ΟΛΝΕ περί μποφώρ και καταστροφών!

Δείτε....

"Στο λιμάνι του Μαντουδίου βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοια Γιωργος Κελαϊδίτης μαζί με τον πρόεδρο του ΟΛΝΕ Ανδρέα Παπανδρέου και τον δήμαρχο Γιώργο Τσαπουρνιώτη.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΟΛΝΕ :
"Διαπιστώσαμε για άλλη μια φορά τον έντονο και καταστροφικό βαθμό με τον οποίο πλήττεται ο συγκεκριμένος Λιμένας όταν επικρατούν άνεμοι που ξεπερνούν τα 9 και 10 μποφόρ καθώς βρίσκεται σε θέση που δέχεται όλη την ένταση των βόρειων ανέμων. "


Τωρα το διαπίστωσε!!!
Τον Νοέμβριο κ Δεκέμβριο του 2018 που είχε τα χρήματα 374000€ τι διαπίστωση είχαν κάνει ;; ΤΙΠΟΤΑ!! Οταν ομως τον Φεβρουάριο 2019 ήρθε και η δεύτερη κακοκαιρία, η Ωκεανίδα, έτρεξε να το κάνει κατεπείγον αλλά από τότε μέχρι και τωρα ξανά ΤΙΠΟΤΑ!!

Γεμίσαμε με τους κους ΤΙΠΟΤΑ!!

Και τώρα περιμένουμε όταν θα πέσει εντελώς το λιμάνι να μιλαμε για διαπιστώσεις!! 



Αν τον Νοέμβριο 2018 που τότε υπηρχε μικρή κατολίσθηση 20 μέτρων (φωτό πανω) περίπου το είχαν φτιάξει αρα έχει την πλήρη ευθύνη δεν θα μιλούσαμε σήμερα για διάπιστωσεις ....

Έπισης από την άλλη μεριά έχει γίνει προσαρμωση πάλι επειδη το έφτιαξαν καλα (!!) (φωτο κάτω) και δεν μπορεί να βγει βάρκα έξω προς την θαλλασα και τωρα μέσα σε 3 μήνες πρέπει να πάει η περιφερεια με μηχανήματα πάλι να το ανοίξει ...σαν το γεφύρι της Άρτας έχει καταντήσει το θεμα!!


Έχει και το θράσος να κάνει δηλώσεις για καταστροφικό φαινόμενο!!!

Που σφύριζε αδιάφορος το 2018 για το θεμα.... 

Τα λιμάνια της Κύμης και της Καρύστου που είναι σε ποιό "δύσκολα σημεία" επαθαν τίποτα από τα μποφώρ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου