Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020

ΓΕΦΥΡΑ Το ερώτημα είναι φτιάχτηκε επιτέλους;;

Λόγω της μειωμένης κίνησης των τελευταίων ημερών, η παλαιά γέφυρα της Χαλκίδας θα λειτουργεί για τις ανάγκες της ναυσιπλοΐας κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή, πλην εκτάκτων αναγκών, λέει ο ΟΛΝΕ!!
Η γέφυρα άνοιγε κάθε μέρα εκτός Σαββάτου τον χειμώνα μόνο. Εδώ κ ένα χρόνο ανοίγει τις μισές μερες και όχι λόγω μείωση της κίνησης των πλοίων αλλά λόγω των προβλημάτων που είχε.
Σημερα θα ανοίγει πάλι όχι όλες τις μερες! 
Το ερώτημα είναι φτιάχτηκε επιτέλους;;
Ο εργολάβος πληρώνεται για όλες τις μερες η για μόνο αυτές που ανοίγει;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου