Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τρίτη, 14 Απριλίου 2020

Δωρεά νοσηλευτικού και ιατρικού εξοπλισμού από τον όμιλο της AKFA ΑΒΕΕ

Στο πλαίσιο της κοινωνικής-εταιρικής ευθύνης η εταιρεία AKFA ΑΒΕΕ κάνει δωρεά δύο υπερσύγχρονα μόνιτορ ΜΕΘ και προστατευτικές μάσκες στο ΓΝΝ Χαλκίδας.


Δείτε την ανακοίνωση της εταιρείας"Αναγνωρίζοντας το μέγεθος της κρισιμότητας της κατάστασης που βιώνει η ελληνική αλλά και η παγκόσμια κοινότητα, η Εταιρεία μας με υψηλό αίσθημα ευθύνης και κατανοώντας την ανάγκη να είναι συλλογικός ο αγώνας για την αντιμετώπιση και καταπολέμηση της πρωτοφανούς πανδημίας (Covid-19), ανέλαβε την πρωτοβουλία σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, να δωρίσει δύο υπερσύγχρονα μόνιτορ για ΜΕΘ και συνολικά 23.000 προστατευτικές μάσκες (μέρος των οποίων δόθηκαν στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χαλκίδας και την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας).

Αυτές τις δύσκολες ώρες, οφείλουμε να συνεισφέρουμε στη δύσκολη προσπάθεια για τη θωράκιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και πρωτίστως να σταθούμε στο πλευρό των ανθρώπων, που με αυταπάρνηση βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης, καλύπτοντας την ανάγκη που έχουν περισσότερο από τον καθένα για πρόσθετο νοσοκομειακό και ιατρικό εξοπλισμό.

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Σε όλους ευχόμαστε καλή δύναμη, πίστη και υπομονή! Ειδικά εν όψει και των εορτών του Πάσχα είναι αυτό που ο καθένας ελπίζει και προσδοκά: η έξοδός μας από κάθε εμπόδιο και κρίση."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου