Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020

ΣΤΟΜΙΟ-ΠΛΑΤΑΝΑ Θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα!! "Πεδίο βολής" θα γίνει ο δρόμος... (ΑΠΟΨΗ)

Μετά την απόφαση να δώσουν τον δρόμο σε κυκλοφορία σε συνάρτηση με την εξέλιξη,θα πρέπει να ασκηθούν διώξεις, για έκθεση σε κίνδυνο απώλειας ζωής ανθρώπων!


Μόλις εκτονωθεί η κατολίσθηση, δηλαδή μόλις διαρρεύσει αυτή η "σούπα " που κατεβαίνει από την πλαγιά, που τη διαταράξανε όσο μπορούσανε, τα πράγματα δεν θα γίνουν καλύτερα!
Θα γίνουν χειρότερα!
Διότι κάτω από τη "σούπα " υπάρχει ο "περπατημένος- θρυμματισμένος" βράχος!
Μετά λοιπόν την κατολίσθηση της πλαγιάς, θα ξεκινήσει η κατάπτωση των βράχων.
Κανονικό πεδίο βολής δηλαδή
!! (κι αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτει!)
Γι'αυτό αν πεί κάποιος αρμόδιος, ότι θα δώσει πάλι το δρόμο σε κυκλοφορία, πρέπει για λόγους πρόληψης κινδύνου να "εγκλειστεί"! (Ο αρμόδιος φυσικά!)

Με τα πατάρια που κάνανε, πετύχανε δύο πράγματα:
Να αδυνατήσουν με την αφαίρεση υλικού, τη βάση του κατολισθαίνοντος πρανούς, να αδυνατήσουν τη βάση της πλαγιάς δηλαδή , και να βοηθήσουν να "ποτιστεί " καλύτερα με νεράκι της βροχή και να γίνει καλύτερη σούπα!
Και μην πούνε ότι δεν κατολίσθησαν τα πατάρια αλλά η κατολίσθηση έγινε λίγο πιο δίπλα! Από τα πατάρια ποτίστηκε και το πιο δίπλα πρανές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου