Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020

Και νέα κατολίσθηση!! Αυτή την φορά στην Αμφιθέα...

Οταν ..."πειράζεις την φύση οταν δεν πρέπει, αυτή εκδικείται"!!


Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη μας "στο συγκεκριμένο σημείο (δρόμος αρμοδιότητας της Περιφέρειας) οι Τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας μετά από μικρή κατολίσθηση προσπάθησαν να κάνουν εργασίες" όμως λόγω της βροχόπτωσης και της φύσης των χωμάτων του βουνού υποχώρησε το έδαφος και έπεσε το βουνό στον δρόμο!

Οταν έγινε προσπάθεια να απομακρυνθούν τα χώματα από τον δρόμο η κατολίσθηση συνεχίστηκε με ένταση!!

Αυτές οι εργασίες (πατάρια κλπ), μας είπε ο αναγνώστης, γίνονται οταν εχει στεγνώσει πρώτα το βουνό...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου