ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Επικύρωσαν το .."δωράκι" των 300.000ευρώ σε εργολάβο με τις ψήφους Βάκα-Καθαροσπόρη!! "Γαργάρα" ο Καλαθέρης!!

 Με μια δικαιολογία που δεν ...αντέχει,  η Οικονομική Επιτροπή επικύρωσε το .."δωράκι" στον εργολάβο!!Με τις ψήφους της παράταξης Βάκα και Καθαροσπόρη,και με την παράταξη του Παγώνη να ψηφίζει λευκό,  εγκρίθηκε το πρακτικό για το έργο του Αλσυλίου της Ν. Αρτάκης με το σκανδαλώδες ποσοστό της έκπτωσης του 3.05% σε ύψος προυπολογισμού του έργου 880.000 ευρώ περίπου!!

Δείτε εδώ το αποκαλυπτικό μας ρεπορτάζ και το ιστορικό..
https://www.eviatoday.news/2020/03/285475.html

Ως διακαιολογία χρησιμοποιήθηκε εισήγηση του Κυριάκη ότι "αν το έργο δεν ολοκληρωθεί μεχρι του χρόνου τέτοιο καιρό θα χαθούν τα χρήματα", ομως οι χειρισμοί από τις τεχνικές υπηρεσίες της διαδικασίας του έργου μάλλον εκθέτουν τις Τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου που καθυστέρησαν προκλητικά να ολοκληρώσουν την διαδικασία μέχρι και την τελευταία στιγμή!!

Ομως ακόμα και τον περ. Φεβρουάριο "η Οικονομική Επιτροπή θα μπορούσε να κυρήξει άγονο τον διαγωνισμό και με συνοπτικές διαδικασίες  η Δημοτική Αρχή να προχωρήσει σε πρόχειρο διαγωνισμό με προσκλήσεις με στόχο να πετύχει μεγαλύτερη έκπτωση και να κερδίσει χρήματα από την δικιά της οικονομική συμμετοχή στο έργο και να τα χρησιμοποιήσει κάπου αλλού!!

Ομως αυτό δεν συνέβη ούτε το πρότεινε κανείς....

Για να δούμε τώρα ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ "ΚΑΝΕΙΣ" ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ και την σκανδαλώδη ανάθεση του 3.05% η θα την κάνουν ..γαργάρα κε Καλαθέρη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου