Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020

Εκκαθάριση των "Καθαροσπορικών" στον ΦΟΔΣΑ έκανε η Βάκα!! Εστειλε στην ανεργία 8 υπαλλήλους...

Αυτή την λογική φαίνεται εξυπηρετούσε το σλόγκαν "Αλλάζουμε"!


Με αφορμή την λήξη των συμβάσεων "έδιωξε" 8 υπαλλήλους στέλνοντας τους στην ανεργία!!
Ο λόγος για τους υπαλλήλους που εργαζονταν στα γραφεία του ΦΟΔΣΑ στον ΧΥΤΑ της Χαλκίδας και τους οποίους διαχειρίζεται εργολάβος.

Εργαζόμενοι που σίγουρα είχαν ανάγκη την εργασία τους για βιοποριστικούς λόγους και τώρα οδηγούνται στην ανεργία με "εντολή" της Δημάρχου Χαλκιδέων προς τον εργολάβο με το σχετικό μπιλιετάκι για να προσληφθούν "ημέτεροι" και να εξυπηρετηθούν ...ρουσφέτια!!

Για ευνόητους λόγους δεν γράφουμε τα ονόματα τόσο των απολυμένων οσο και των προσληφθέντων!!

Να σημειωθεί ότι σε κανέναν άλλο Δήμο δεν συνέβη κάτι αντίστοιχο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου