ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Εκλεισε ο δρόμος Στόμιο-Πλατάνα λόγω κατολισθήσεων!! Διακοπή κυκλοφορίας..

Με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Γιώργου Κελαϊδίτη και την σύμφωνη γνώμη της Αστυνομίας έκλεισε ο δρόμος από το Στόμιο Οξυλίθου μέχρι την παραλία Κύμης λόγω κατολισθήσεων και πλημμυρών σε όλη την περιοχή.


Πρίν αλέκτωρ λαλήσει τρείς, επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις μας για την σοβαρή κατάσταση και τις πρόχειρότητες των εργασιών στο επίμαχο σημείο!!

Δείτε εδώ... https://www.eviatoday.news/2020/02/blog-post_30.html

Μετά από αυτή την εξέλιξη, και μετά την αποτυχία των διαβεβαιώσεων που εδιναν στον Αντιπεριφερειάρχη οι Τεχνικές Υπηρεσίες, θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση για την κατάσταση του δρόμου!

Ας ελπίσουμε οτι μετά και από αυτό θα επικρατήσει η ..λογική!! (αν υπάρχει)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου