Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη, 14 Απριλίου 2020

ΜΑΡΚΟΥ-ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ Δύο υπάλληλοι ...φαντάσματα!! Διπλοθεσίτης ο Μαυροματάκης!!

Τι και αν ψάξει κανείς να τους ...εντοπίσει στο Οργανόγραμμα; Ψάξε-Ψάξε δεν θα τους ..βρείς!!

Συμβαίνει και αυτό!
Εκτός από το μπάχαλο που έχει προκαλέσει ο Σπανός με τις αποφάσεις που παίρνει και τις τοποθετήσεις που κάνει, το ότι θα ..."εξαφάνιζε" και από το οργανόγραμμα της Περιφέρειας υπαλλήλους ούτε ο Χουντίνι δεν θα το είχε σκεφτεί!!
Αν κάποιος θελήσει σήμερα να επισκεφτεί την επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας και να ψάξει να βρεί "σε ποιά θέση υπηρετούν Μάρκου και Ιωαννίδου" δεν θα το καταφέρει...
Αντιθέτως ο Μαυροματάκης εμφανίζεται να έχει υπό την εποπτεία του τόσο την Δνση Ανάπτυξης οσο και το Τμήμα Περιβάλλοντος!!
Διπλοθεσίτης δηλαδή.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου