ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 14 Απριλίου 2020

ΜΑΡΚΟΥ-ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ Δύο υπάλληλοι ...φαντάσματα!! Διπλοθεσίτης ο Μαυροματάκης!!

Τι και αν ψάξει κανείς να τους ...εντοπίσει στο Οργανόγραμμα; Ψάξε-Ψάξε δεν θα τους ..βρείς!!

Συμβαίνει και αυτό!
Εκτός από το μπάχαλο που έχει προκαλέσει ο Σπανός με τις αποφάσεις που παίρνει και τις τοποθετήσεις που κάνει, το ότι θα ..."εξαφάνιζε" και από το οργανόγραμμα της Περιφέρειας υπαλλήλους ούτε ο Χουντίνι δεν θα το είχε σκεφτεί!!
Αν κάποιος θελήσει σήμερα να επισκεφτεί την επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας και να ψάξει να βρεί "σε ποιά θέση υπηρετούν Μάρκου και Ιωαννίδου" δεν θα το καταφέρει...
Αντιθέτως ο Μαυροματάκης εμφανίζεται να έχει υπό την εποπτεία του τόσο την Δνση Ανάπτυξης οσο και το Τμήμα Περιβάλλοντος!!
Διπλοθεσίτης δηλαδή.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου