ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 14 Απριλίου 2020

κον ΠΑΤΕΡΙΤΣΑ (ενταύθα) Σας βρήκαμε την ποταμίσια αμμο που λείπει απ τον Σαρανταπόταμο!! Θα μας πείτε "πως έφτασε εκεί;"

Οταν οι υπηρεσίες και η Διοίκηση γενικώτερα αδυνατεί η κάνει τα στραβά μάτια, εδώ έρχεται η δημοσιογραφική έρευνα!!


Αρκετές φορές έχουμε αναδείξει την παράνομη αμμοληψία που γίνεται στον Σαρανταπόταμο με αποτέλεσμα η κοίτη του ποταμού να έχει κατέβει τουλάχιστον 1 μέτρο στο σημείο που γίνονται εργασίες από την SICAP!!

Αποτέλεσμα αυτού είναι να εχει βγεί στην επιφάνεια ο αγωγός βοθρολυμάτων με κίνδυνο να σπάσει...
Και ω του θαύματος ανακαλύψαμε , δίπλα στο έργο , λοφίσκους με αμμο από τον Σαρανταπόταμο!!
(δείτε εδώ https://www.eviatoday.news/2020/04/blog-post_14.html

Την αμμοληψία έχει κάνει η εταιρεία που εκτελεί το έργο η πιθανόν και κάποιος άλλος με την κάλυψη της επιβλέπουσας υπηρεσίας και με προφανή σκοπό να την εκμεταλευτεί εμπορικά και να κερδοσκοπήσει παράνομα;

Περιμένουμε μιά απάντηση τόσο από τον επιβλέποντα του έργου κο Πατερίτσα, αλλά και τον τμηματάρχη Περιβάλλοντος κο Μαυροματάκη που πρέπει να κάνει αυτοψία λόγω παραβίασης της Περιβαλλοντικής νομοθεσίας αλλά και των περιβαλλοντικών όρων του έργου(;).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου