Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 14 Απριλίου 2020

κον ΠΑΤΕΡΙΤΣΑ (ενταύθα) Σας βρήκαμε την ποταμίσια αμμο που λείπει απ τον Σαρανταπόταμο!! Θα μας πείτε "πως έφτασε εκεί;"

Οταν οι υπηρεσίες και η Διοίκηση γενικώτερα αδυνατεί η κάνει τα στραβά μάτια, εδώ έρχεται η δημοσιογραφική έρευνα!!


Αρκετές φορές έχουμε αναδείξει την παράνομη αμμοληψία που γίνεται στον Σαρανταπόταμο με αποτέλεσμα η κοίτη του ποταμού να έχει κατέβει τουλάχιστον 1 μέτρο στο σημείο που γίνονται εργασίες από την SICAP!!

Αποτέλεσμα αυτού είναι να εχει βγεί στην επιφάνεια ο αγωγός βοθρολυμάτων με κίνδυνο να σπάσει...
Και ω του θαύματος ανακαλύψαμε , δίπλα στο έργο , λοφίσκους με αμμο από τον Σαρανταπόταμο!!
(δείτε εδώ https://www.eviatoday.news/2020/04/blog-post_14.html

Την αμμοληψία έχει κάνει η εταιρεία που εκτελεί το έργο η πιθανόν και κάποιος άλλος με την κάλυψη της επιβλέπουσας υπηρεσίας και με προφανή σκοπό να την εκμεταλευτεί εμπορικά και να κερδοσκοπήσει παράνομα;

Περιμένουμε μιά απάντηση τόσο από τον επιβλέποντα του έργου κο Πατερίτσα, αλλά και τον τμηματάρχη Περιβάλλοντος κο Μαυροματάκη που πρέπει να κάνει αυτοψία λόγω παραβίασης της Περιβαλλοντικής νομοθεσίας αλλά και των περιβαλλοντικών όρων του έργου(;).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου