ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

Διαροή βοθρολυμάτων στον δρόμο από τον βιολογικό της Βάθειας!!

Καταγγελία μας έστειλε ο Νίκος Μίχος για διαροή τεράστιας ποσότητας ακατέργαστων βοθρολυμάτων σε δημόσιο δρόμο!

Δείτε την καταγγελία:

"Στις 15/4/2020 Κατήγγειλα στην Δ.Ε.Υ.Α.Ε ότι στις 11-4-2020 τεράστια ποσότητα ακατέργαστων Βοθρολυμάτων ερρίφθη στον ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝΩ ΒΑΘΕΙΑΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΠΌ ΤΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΛΥΜΑΤΩΝ που ευρίσκεται βορείως του Ι.Ναού Αγιος Σαββας και ζήτησα Αιτιολόγηση του περιστατικού καθώς και χορήγηση Στοιχείων

Δυστυχώς δεν είχα το μέσο να βγάλω φωτογραφίες. Απλώς επιτάχυνα το αυτοκίνητο για να μήν πέσουν πάνω του οι κ.........ς που έτρεχαν κατά πάνω μου μέσα στο δρόμο... !! Οπωσδήποτε, γιά όποιον τυχόν αμφισβητήσει το γεγονός, θα τις βρεί στο ΡΈΜΑ.

Εξ άλλου το επιβεβαίωσε και ο παριστάμενος Βυτιοφορεύς ενώπιον 3 ατόμων."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου