Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Δ. ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ: "Μήπως πρέπει να τελειώνει το πανηγύρι;…. "

Ενας πρώην Δήμαρχος, Δικηγόρος και γενικώς ένας ανθρωπος χαμηλών τόνων ασκεί δημόσια κριτική στον τρόπο παραγωγής των δημοσίων έργων με ...σοβαρά υπονοούμενα!!


Ο πρώην Δήμαρχος Αυλώνος Δημ. Κατσούλης με αφορμή τις καταστροφές από την τελευταία νεροποντή σχολιάζει με καυστικό τρόπο τα οσα συμβαίνουν!

Δείτε.....

Για μία ακόμη φορά ο δρόμος στο Στόμιο έκλεισε γιατί έσυρε η πλαγιά. Πριν από λίγες ημέρες το διπλανό τμήμα είχε παραδοθεί με «τυμπανοκρουσίες». Ένα από τα πολλά «γεφύρια της Άρτας» που κοσμούν την σύγχρονη Εύβοια.
Η Εύβοια που κατά «σύμπτωση» παθαίνει καταστροφές στις ίδιες υποδομές και στους ίδιους τόπους. Σε υποδομές που ποτέ δεν ολοκληρώνονται και δεν παραδίδονται με ασφάλεια.
Η Εύβοια όπου μετά την καταστροφή σπεύδουν οι πολιτικοί υπεύθυνοι να φωτογραφηθούν στα «ερείπια», οι τεχνικοί να κοιτούν με απορία (!!!) και καναδυό μικροεργολάβοι που θα κάνουν τις εργασίες αποκατάστασης. Οι ίδια εικόνα διαχρονικά.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται.Αυτή την ώρα της απομόνωσης λόγω της πανδημίας αναρωτιέμαι τι είναι πιο δραματικό. Αυτές κάθε αυτές οι καταστροφές ή το ότι οι ίδιοι άνθρωποι, με τις ίδιες ανικανότητες, με τις ίδιες υπηρεσίες, με τις ίδιες παρέες θα αναλάβουν να κάνουν τις ίδιες αποκαταστάσεις.
Η πολλοστή πτώση του δρόμου στο Στόμιο, συνέπεσε με τα ερωτηματικά που έθεσε γνωστός Ανώτερος Δημόσιος Υπάλληλος που τα τελευταία χρόνια είναι υπό διωγμό. Μήπως πρέπει να σκεφθούμε πιο σοβαρά αυτά που διαπιστώνει; Μήπως είναι η ώρα να αναζητηθούν ευθύνες; Μήπως είναι η ώρα να έρθουν «όλα ανάποδα»; Να απαιτήσουμε διερεύνηση, άπλετο φως, διαφάνεια, ασφάλεια στα δημόσια έργα της Εύβοιας; 
Μήπως πρέπει να τελειώνει το πανηγύρι;….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου