ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 14 Απριλίου 2020

ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ Στόν ...αέρα ο αγωγός των βοθρολυμάτων του βιολογικού!!!

Μιά περιβαλλοντική βόμβα στην κοίτη του Σαρανταπόταμου, παραμένει ενεργή λόγω ανικανότητας η αδιαφορίας!!


Ο λόγος για τον αγωγό των βοθρολυμάτων που διασχίζει τον Σαρανταπόταμο και λόγω (προφανώς) εκτεταμένης και παράνομης αμμοληψίας από την κοίτη του ποραμού τον έχει βγάλει κυριολεκτικά στον αέρα (φωτό) και πλέον το νερό του ποταμού περνάει από κάτω!!

Πλέον ο κίνδυνος να συμβεί "ατύχημα" και να γεμίσει σκ@τ@ η παραλία της Βάθειας είναι ορατός δια γυμνού οφθαλμού! Ετσι δεν είναι κε Πατερίτσα;

Υπεύθυνος για το έργο είναι ακόμη ο εργολάβος (εταιρεία του κου Πασσά) που άμεσα θα πρέπει να υποχρεωθεί να πάρει μέτρα, ασχέτως αν απολαμβάνει την ..ασυλία της Π.Ε. Ευβοίας, και να αποκαταστήσει την "αστοχία της μελέτης"!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου