ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Tο Επιμελητήριο, προκρίνει και προτείνει μέτρα στα Υπουργεία

Την ουσιαστική και αποτελεσματική στήριξη των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών κατά το μεταβατικό στάδιο της επανεκκίνησης της αγοράς και της οικονομίας, ζητά από την κυβέρνηση, με συγκεκριμένες προτάσεις το Επιμελητήριο Εύβοιας.

Το Επιμελητήριο με επιστολή του στα αρμόδια Υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης – Επενδύσεων, επικροτώντας την επιτυχή αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, ζητά την άμεση εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου σχεδίου επανεκκίνησης της οικονομίας, αποτελούμενο από γενναία μέτρα για την στήριξη των κλυδωνιζόμενων επιχειρήσεων ως απαραίτητη προϋπόθεση για να μην καταστεί ατελέσφορο.

Σε αυτό το πλαίσιο το Επιμελητήριο, προκρίνει και προτείνει στα ανωτέρω Υπουργεία, ως απαραιτήτως αναγκαία μέτρα που πρέπει να εφαρμοσθούν τα εξής:

· Την επιχορήγηση – ενίσχυση των Επιχειρήσεων για Κεφάλαιο Κίνησης

· Τη μείωση ΦΠΑ από 24% σε 16%.

· Τη μείωση ΦΠΑ στο σύνολο της εστίασης στο 13%

· Τη μείωση ΦΠΑ στον Τουρισμό σε 6%.

· Τη κατάργηση της Προκαταβολής Φόρου.

· Την επιδότηση θέσεων εργασίας για τις επιχειρήσεις

· Την κατάργηση του Τέλους Επιτηδεύματος

· Την παράταση της προστασίας της 1ης κατοικίας

· Την παράταση του εξωδικαστικού συμβιβασμού για τουλάχιστον ένα (1) έτος (αρκετοί έχουν καταθέσει φάκελο επί πληρωμή).

· Την χορήγηση χαμηλότοκων δανείων σε επιχειρήσεις με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου, με διετή περίοδο χάριτος, χωρίς άλλες προϋποθέσεις.

· Το πάγωμα οφειλών Δημοσίου μέχρι το τέλος του έτους.

· Την αναστολή της δυνατότητας των εταιρειών ενέργειας να προβαίνουν σε διακοπές της ρευματοδότης λόγω χρεών μέχρι το τέλος του έτους.

· Τη διατήρηση της μείωσης των μισθωμάτων των καταστημάτων μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου