Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Εκπτώσεις 'ΜΑΜΟΥΘ" στα δημόσια έργα της Περιφέρειας!! Κάποιοι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους, η....;

Μετά την τελευταία ανακοίνωση έργων από την Περιφέρεια, αποκαλύπτουμε το ..σκάνδαλο των τεραστίων εκπτώσεων!!

Η Περιφέρεια σπαταλά δεκάδες εκατομύρια σε οδικά έργα, κυρίως συντηρήσεων του οδικού δικτύου (όπως θα δείτε στους πιό κάτω πίνακες), τα οποία εκτελούνται κακότεχνα κυρίως λόγω των εκπτώσεων "ΜΑΜΟΥΘ" (όπως αναγράφονται στους πίνακες πιό κάτω) αλλά και των μαιμουδομελετών και της ανύπαρκτης επίβλεψης από τις Τεχνικές Υπηρεσίες!!



Δείτε τι λέει ο Σπανός στο ΔΤ που βγήκε...

"Συμβάσεις εκτέλεσης σημαντικών έργων υποδομών και συντηρήσεων σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Στερεάς Ελλάδας, συνολικού προϋπολογισμού 5.942.598 €, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.
Eιδικότερα, για την Εύβοια υπογράφηκε η πάρακάτω σύμβαση:
«Συντήρηση εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου Κεντρικής Εύβοιας για τα έτη 2018 – 2019 (β φάση)» , προϋπολογισμού 1.800.000 €.

Ο Φ. Σπανός δήλωσε:
«Με συμβάσεις έργων συνολικού προϋπολογισμού 5.942.598 € σε όλη τη Στερεά Ελλάδα, υλοποιούμε έργα απαραίτητα για την οδική ασφάλεια, με άμεσο αντίκτυπο στην τοπική ανάπτυξη και οικονομία» δήλωσε σχετικά ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός."

Ομως η πρόσφατη νεροποντή αλλά και οι προηγούμενες κακοκαιρίες απέδειξαν ότι "οι οποιες εργασίες γίνονται κακότεχνα και στα έργα αυτά γινεται μεγάλο φαγοπότι"!!

Δειτε χαρακτιριστικά τους επίσημους πίνακες των έργων και συγκρίνετε μόνοι σας τόσο για την ποιότητα των εκτελεσθέντων έργων όσο και των τεραστίων εκπτώσεων!! (θέμα για το οποίο θα επανέλθουμε σύντομα)

Αρχής γενομένης από το πρόσφατο έργο που διαφημίζεται ως 1.800.000 ευρώ, αλλά συμβασιοποιήθηκε μόλις ...659.291,60 ευρώ (εκπτωση 63.37%)!!





 Κάποιοι λοπόν δεν κάνουν καλά την ...δουλειά τους!!!

Αναλυτικά δείτε εδώ  ΑΔΑ 6Ι2Λ7ΛΗ-Μ31

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου