ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

κον Μαυροματάκη (ενταύθα) Θα πάτε επιτέλους να κάνετε τον έλεγχο;

Ενα περιβαλλοντικό "έγκλημα" περιμένει την εξιχνίαση του από το τμήμα Περιβάλλοντος της Π.Ε. Ευβοίας!!


Από καιρό έχουμε αποκαλύψει αυτό το περιβαλλοντικό έγκλημα  στον Σαρανταπόταμο με την αμοληψία που έχει γίνει και τα αποτελέσματα που αυτή έχει προκαλέσει, με την "αποκάλυψη" του αγωγού βοθρολημμάτων!!


Προφανώς η εκτεταμένη αμοληψία (προφανώς παράνομη) επρεπε ηδη να εχει γίνει αντικείμενο ελέγχου από την υπηρεσία Περιβάλλοντος, δεδομένου τεράστιοι ογκοι ποταμίσιας άμμου ειναι τοποθετημένοι κοντά στο ποτάμι μαζί και με άλλα υλικά!!

Δείτε εδώ...
https://www.eviatoday.news/2020/04/blog-post_20.html#more

Περιμένουμε με ενδιαφέρον να μάθουμε αρμοδίως "ποιές ενέργειες ελέγχων έχει κάνει η υπηρεσία, και ποια τα αποτελέσματα"!!

Θα επανέλθουμε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου