Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2019

ΔΕΙΤΕ τι ψήφισαν οι 1οο8 αναγώστες μας για Περιφερειάρχη!!

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αποτελέσματα του ΜΕΤΡΗΤΗ ΤΑΣΕΩΝ που δημιουργήσαμε και που ψήφισαν 1.οο8 αναγνώστες μας δίνοντας ένα δείγμα δυναμικής μεταξύ των υποψηφίων Περιφερειαρχών.

Σκληρή μάχη "προβλέπουν" οι αναγνώστες μας μεταξύ Σπανού-Αναγνωστάκη και Γκλέτσου με τα μέχρι στιγμής δεδομένα που υπάρχουν στην πολιτική ..σκακιέρα, αν και δεν προβλέπονται σοβαρές ανατροπές δεδομένων, εκτός εάν προκύψει κάποια παραίτηση υποψηφίου όπως παρ'ολίγον να γίνει με τον Απ. Γκλέτσο!

Δείτε πως ψήφισαν οι αναγνώστες του eviatoday.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου