Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

Όχι άλλα... “μηνύματα”! Δεν τα αντέχω, μου προκλούν διάρροια, τουλάχιστον. Μόνον στην Ελλάδα, ναι, μόνον στην Ελλάδα την στήνουν σε διαιτητές και τους κοπανάνε οι γνωστοί άγνωστοι.
 Σε καμία άλλη χώρα της Ευρώπης, ούτε στην Ανατολική πλευρά της ηπείρου μας, και ο αρμόδιος υφυπουργός βρίσκει την… ευκαιρία να στείλει “μήνυμα”. Όχι άλλο μήνυμα, λυπηθείτε με!
Ποιο είναι το τελευταίο “μήνυμα”; Πως δεν θα γίνουμε Κολομβία, είπε ο έτσι Βασιλειάδης. Και ποιος αποφασίζει να μη γίνουμε Κολομβία; Αυτός που στέλνει… μηνύματα.
Είπε και το άλλο ο υπηρετών τον πολιτικό καραγκιοζισμό υφυπουργός: “Είμαστε σε καλό δρόμο”. Η απάντηση μου είναι ένα... “μήνυμα”: Μια μούντζα σ’ όσους παίρνουν στα σοβαρά τον συριζαίο, που είπε και τα εξής καραγκιοζίστικα: ''Είμαστε σε καλό δρόμο, περιμένουμε από τη δικαιοσύνη να βρει τους ενόχους, αυτούς που την έπεσαν στον διαιτητή Θανάση Τζήλο''.
Εγώ δεν περιμένω τη δικαιοσύνη! Δεν μ’ ενδιαφέρει ακόμα κι αν βρει τους ενόχους του ξυλοδαρμού. Γιατί αυτό δεν λέει τίποτα. Εγώ περιμένω την πολιτική! Τι θα κάνει (που δεν τολμάει να κάνει…), ποια θα ‘ναι η παρέμβαση της κυβέρνησης ώστε το ποδόσφαιρο να λειτουργεί σ’ άλλες συνθήκες. Η δικαιοσύνη δεν έχει καμία πολιτική ευθύνη να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου