Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019

Επεσε στον ..λάκο που άνοιξε ο ίδιος!!

Την ανεξαρτοποίηση του από την παράταξη του Χρήστου Παγώνη κατέθεσε πριν από λίγο ο Σωτήρης Γεωργίου, προφανώς λόγω της αντικατάστασης του από τον Σανιδά στην θέση του αντιδημάρχου Ανθηδώνας!!
Προφανώς ο Γεωργίου "έπεσε στον λάκκο που άνοιξε ο ίδιος" ανακοινώνοντας ότι στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γκλέτσο, και λογικό ήταν ο Δήμαρχος να τον αντικαταστήσει!
Ομως μετά την ανακοίνωση της αντικατάστασης του, κάτι άλλαξε και ζήτησε από τον Παγώνη να τον αφήσει στην θέση του κάτι που ο Δήμαρχος δεν το έκανε αποδεκτό, αφού από καιρό τώρα "έψαχνε ευκαιρία να τον ...ξεφορτωθεί" λόγω πολλών παραπόνων για τη συμπεριφορά του από πολίτες της περιοχής αλλά και των κακών σχέσεων με την πρόεδρο του τοπικού Κούτρα!
Προφανώς για λόγους ..."αντεκδίκησης" ανεξαρτοποιήθηκε!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου