Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019

Επεσε στον ..λάκο που άνοιξε ο ίδιος!!

Την ανεξαρτοποίηση του από την παράταξη του Χρήστου Παγώνη κατέθεσε πριν από λίγο ο Σωτήρης Γεωργίου, προφανώς λόγω της αντικατάστασης του από τον Σανιδά στην θέση του αντιδημάρχου Ανθηδώνας!!
Προφανώς ο Γεωργίου "έπεσε στον λάκκο που άνοιξε ο ίδιος" ανακοινώνοντας ότι στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γκλέτσο, και λογικό ήταν ο Δήμαρχος να τον αντικαταστήσει!
Ομως μετά την ανακοίνωση της αντικατάστασης του, κάτι άλλαξε και ζήτησε από τον Παγώνη να τον αφήσει στην θέση του κάτι που ο Δήμαρχος δεν το έκανε αποδεκτό, αφού από καιρό τώρα "έψαχνε ευκαιρία να τον ...ξεφορτωθεί" λόγω πολλών παραπόνων για τη συμπεριφορά του από πολίτες της περιοχής αλλά και των κακών σχέσεων με την πρόεδρο του τοπικού Κούτρα!
Προφανώς για λόγους ..."αντεκδίκησης" ανεξαρτοποιήθηκε!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου