Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2019

Λογική ...βλαχοδημάρχου!!

Ξέρουμε ότι την προεκλογική περίοδο θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά και διάφορα, όμως περιμένουμε από αυτούς/ες που .."ευαγγελίζονται το νέο υφος και ηθος εξουσίας να μην ακολουθούν πρακτικές .."βλαχοδημάρχων" άλλων εποχών!!

Που ήταν όλοι αυτοί/ες 5 χρόνια τώρα να επισκεφτούν τους χώρους εργασίας και να συζητήσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του Δήμου;
Να μιλήσουν μαζί τους, να δούν τις συνθήκες εργασίας, να καταγράψουν τις υπάρχουσες ελλείψεις και να τα φέρουν ως θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο;


Μην προσπαθείτε να .."παραμυθιάσετε" εργαζόμενους και πολίτες για το δήθεν ενδιαφέρον σας ..προεκλογικά μπας και ψαρέψετε καμία ψήφο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου