Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2019

Με τον Κοτζιά και η Αν. Τσαρούχα

Συμπόρευση με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Κοτζιά υποψηφίου Δημάρχου στον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού ανακοίνωσε η Αναστασία Τσαρούχα
Δειτε την ανακοίνωση:
"Φίλοι μου θέλω να σας ενημερώσω ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου θα είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό «Μαζί για το αύριο» του Γιάννη Κοντζιά για το δήμο Ιστιαίας Αιδηψού. 
Βλέποντας όλη αυτή τη παρακμή, τη μιζέρια, την διάλυση και την υποβάθμιση θεσμών και αξιών, την ανυπαρξία έργου και κυρίως την ανικανότητα, συστρατεύτηκα . 
Εκτιμώντας την εμπειρία του Γιάννη και στους δύο βαθμούς της αυτοδιοίκησης , το μεράκι και το όραμά του για το δήμο μας, ευελπιστώ σε ένα πολύ καλύτερο αύριο για το τόπο μας.
Ελπίζω ότι με τη ψήφο σας, θα μου δώσετε την ευκαιρία ώστε με την ακεραιότητα και τη μαχητικότητά που με χαρακτηρίζει να αγωνιστώ για το κοινό καλό.
Αναστασία Τσαρούχα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου