Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019

Επειδή είναι "έλληνες και ...ανεξάρτητοι" πάνε με τον Τσίπρα!!

Γιατί, λέει, βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων πάνε με τον Τσίπρα κι όχι με τον αρχηγό τους τον Καμμένο. Δεν θέλει ερώτημα. Επειδή είναι… ανεξάρτητοι. Πιστεύουν στην ανεξαρτησία. Υπηρετούν την ανεξαρτησία.
Ο Καμμένος έπαυσε να είναι ανεξάρτητος. Ενώ ο Τσίπρας παραμένει σταθερά ανεξάρτητος. Άρα, δικαιολογημένα οι ιδεολόγοι της ανεξαρτησίας, για να διατηρήσουν την αλήθεια και το πνεύμα της ανεξαρτησίας τους γυρίζουν την πλάτη στον Καμμένο και ακολουθούν… ανεξάρτητα τον φανατικό ανεξαρτητιστή πρωθυπουργό.
Έλληνας και ανεξάρτητος. Στρατεύτηκε ο Έλληνας και ανεξάρτητος στο κόμμα των ΑΝΕΛ επειδή ήταν υπέρ της Μακεδονίας. Ενάντια των Σκοπίων. 
Και λόγω της… ανεξαρτησίας του και της ελληνικότητας ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τιμή του και καμάρι, υποστηρίζει πολιτικά τον ανεξάρτητο από ξένες εντολές και ξένα συμφέροντα Τσίπρα.

1 σχόλιο: