Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019

Φάνης Σπανός ΄΄Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απροσδόκητη απώλεια΄΄

Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απροσδόκητη απώλεια, την κοίμηση του αγαπημένου μας Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου.
Η καλοσύνη και η ταπεινοφροσύνη ήταν κύρια χαρακτηριστικά του. Βαθιά φιλάνθρωπος, έβαζε πάνω από όλα την αγάπη του για τον Θεό και τον συνάνθρωπό του.
Προσηλωμένος στο έργο του, είχε πάντα κάτι να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, αλλά και σε κάθε άνθρωπο προσωπικά.
Ο Θεός τον κάλεσε κοντά του. Εμείς θα τον θυμόμαστε για πάντα με αγάπη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου