Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019

ΔΕΝ ΠΑΝ’ ΝΑ ΞΥΣΟΥΝ ΠΑΤΣΕΣ!

Έστω ότι φτιάχνεται κόμμα των κοντών. Άρα, αποκλείεται να γίνει μέλος, πολύ περισσότερο στέλεχος του κόμματος, ένας δίμετρος. Αντιληπτό. Έστω ότι φτιάχνεται κόμμα των παχύδερμων. Των βαρύκιλων. Άρα, αποκλείεται να γίνει μέλος ένας κοκαλιάρης. Αντιληπτό.Αν, όμως, ιδρυθεί το κόμμα των ωραίων, άνετα έχει θέση κι ένας άσχημος. Για όλον τον κόσμο είναι κακάσχημος, όμως, ο ίδιος, όπως και οι σύντροφοί του στο κόμμα, τον βλέπουν για γόη. Κούκλο.

Τι λέμε; Αυτά που δεν έχει πει ποτέ κανένας στην Ιστορία της πολιτικής και της δημοκρατίας από καταβολής. Λέμε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την καραξεφτύλα της απάτης κόμμα. Το αιώνιο παραμύθι ότι στο αυτοαποκαλούμενο π.χ. αριστερό κόμμα κυκλοφορούν και οπλοφορούν ιδεολογικά μόνο αριστεροί. Στο κεντρώο κόμμα μόνο... κεντρώοι. Στο δεξιό μόνο δεξιοί. Μαλακίες.

Οι ανελ του Πάνου Καμμένου είναι, λέει, ενάντια στην ονομασία των Σκοπίων, όπως πρότεινε κι αποφάσισε ο Τσίπρας. Οι ανελίτες, που είναι κόμμα, όχι μπυραρία και παραλία, δεν θέλουν τη λέξη «Μακεδονία» στη νέα ονομασία του κράτους- παράρτημα Σκόπια.

Γιατί να φύγω από την κυβέρνηση, είπε μία υπουργίνα, που προέρχεται από τους ανέλ. Γιατί να παραιτηθώ;

Σα να βρίσκεται ένας νάνος στο κόμμα, που σύμφωνα με το καταστατικό του δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνον οι δίμετροι. Σα να βρίσκεται ένας μαύρος στο κόμμα μονάχα για λευκούς.

Οι ανέλ όφειλαν να είχαν εγκαταλείψει την κυβέρνηση Τσίπρα από την πρώτη κιόλας στιγμή που ο πρωθυπουργός μαγείρευε την ονομασία των Σκοπίων. Κωλομπαρίστικη στάση είναι «Σταματάμε να στηρίζουμε την κυβέρνηση όταν θα... ψηφιστεί στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου