ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

ΑΙΔΗΨΟΣ Το Γυαλί Καφέ ..πνιγμένο στην παρανομία!!

Αυτή την εικόνα αντικρίζει ο επισκέπτης εισερχόμενος στα Λουτρά της Αιδηψού!!


Το φημισμένο Γυαλί Καφέ της Αιδηψού πνιγμένο στην κυριολεξία, αφού μπροστά του εκτός από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα είναι στημένες (παράνομα) τεράστιες ομπρέλες και τραπεζοκαθίσματα παρά τις αποφάσεις και παρατηρήσεις τοσο στον ΟΛΝΕ αλλά και τον Δήμο οτι ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ όλα τα πιό πάνω!!

Τι και αν σπαταλήθηκαν περίπου χρήματα προυπολογισμού 1.000.000 ευρώ για την αναστήλωση-στήριξη και ανάδειξη του μνημείου, όμως ΟΛΝΕ και Δημοτική Αρχή έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις υποδείξεις για να εξυπηρετήσουν .."ρουσφετολογικά" παρακείμενο καφέ!!

Και εδώ η Εφορία Νεωτέρων Μνημείων τι κάνει; Δεν βλέπει;

Η νέα Δημοτική αρχή του κου Κοτζιά τι λέει επί του ..θέματος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου