ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ "Πρόεδρος ΔΕΥΑ στην Εύβοια ελέγχεται από ΥΠΕΣ και Εισαγγελέα!!"
Οχι μόνο "δεν μπήκε στο αρχείο η υπόθεση, αλλά τώρα αρχίζουν τα όργανα"!

Περίπου σε 300.000 ευρώ(οχι πλαστά αλλά ..ζωντανά τιολόγια !!) ανέρχεται η προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού με απ' ευθείας αναθέσεις του Προέδρου μιάς ΔΕΥΑ στην Εύβοια σε "συνεργάτη του" πού έχει δηλώσει ως επαγγελματική στέγη το .."σπίτι του στο χωριό"!!!
Οι καταγγελίες για .."τριγωνικές συναλλαγές" είναι συγκεκριμένες αφού ειναι ανηρτημένες στο ΚΗΜΔΗΣ , ο Δήμαρχος έχει όλα τα στοιχεία στα ..χέρια του και η υπόθεση όχι μόνο δεν έχει μπει στο αρχείο αλλά ερευνάται εις βάθος τόσο από την Εισαγγελία, τον Εισαγγελέα Διαφθοράς, τους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης, το ΣΔΟΕ αλλά και το Υπουργείο Εσωτερικών που εντός των επομένων ημερών στέλνει Κλιμάκιο Ελεκτών για να κάνει "φύλλο και φτερό" τα ανδραγαθήματα του Προέδρου!!

Ο φάκελος που έχει στα χέρια της η Δημοτική Αρχή είναι .."γκαστρωμένος" στον 9ο μήνα και όπου νάναι θα φτάσει η ..γέννα!!

Καλό θα είναι η Δημοτική Αρχή να ..παύσει άμεσα τον εν λόγω Πρόεδρο για να διευκολυνθούν οι διαδικασίες ελέγχου, αφού όχι μόνο δεν παραιτείται αλλά θέλει να παραμείνει στην θέση του και την νέα περίοδο!!

https://www.eviatoday.news/2019/07/blog-post_880.html#more

(τα ονοματεπώνυμα, οι διευθύνσεις και τα εγγραφα των απ'ευθείας αναθέσεων σε επόμενο ποστ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου