Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Φ. Σπανός Υλοποίηση αντιπλημμυρικών έργων των οικισμών στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι υπό τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη παρέστη και ο νέος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. 

Ο Φάνης Σπανός τόνισε την ανάγκη έργων πυροπροστασίας και πρόληψης για τα δάση αλλά και την άμεση υλοποίηση έργων αποκατάστασης.

Φάνης Σπανός "Στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα Ψαχνά υπό τον ΥπουργΌ Περιβάλλοντος κ. Κωστή Χατζηδάκη, για την επόμενη μέρα της μεγάλης πυρκαγιάς, δηλώσαμε «παρών». Συμμετέχουμε με άμεσο τρόπο, πέρα και πάνω από το στενό χάρτη των αρμοδιοτήτων, στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των έργων αποκατάστασης του δάσους και αντιπλημμυρικής προστασίας των οικισμών.
Επίσης, καταθέσαμε συγκεκριμένες προτάσεις για την απλοποίηση των διαδικασιών που απαιτούνται για τα έργα πυροπροστασίας και πρόληψης στα δάση μας."

Σήμερα η ορκωμοσία
Σήμερα Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του νεοεκλεγέντος Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανού, καθώς και του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η τελετή ορκωμοσίας θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 9-11, Λαμία) και είναι ανοιχτή για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου