ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

ΑΙΔΗΨΟΣ Κατάληψη πεζοδρομίου από την ..πρώην και το βαπτιστήρι!!

Αιδηψός! Ο τόπος της ..παρανομίας, με θεατή την Αστυνομία!!


Ετσι "αποφάσισε" η πρώην αντιδήμαρχος Αιδηψού-Ιστιαίας κα Αννα Λουκατζίκου και "κατέλαβε" αυθεραίτως το πεζοδρόμιο για να στήσει την επαγγελματική της ταμπέλα!
Και από κάτω το "βαπτιστήρι" του Μανιού και μέλος της τοπικής του ΣΥΡΙΖΑ!!
Φαίνεται οτι η εν λόγω κυρία ...αγνοεί οτι "τα πεζοδρόμια είναι για να περπατούν οι πεζοί απρόσκοπτα" και όχι για να τοποθετούνται κατασκευές με ταμπέλες παντός είδους!!

Απ την άλλη τα όργανα της τάξεως αδιαφορούν πλήρως για τις "παρανομίες" και για την συγκεκριμένη προφανώς για λόγους "δημοσίων σχέσεων"!!!!

Αντί να καταγράψουν παράβαση και να ξηλώσουν την ταμπέλα "κάνουν τα στραβά μάτια"!!

(καταγγελία αναγνώστη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου