ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019

Επιασαν τον εμπρηστή της μεγάλης φωτιάς στα Μεσσάπια;

Πληροφορίες αναφέρουν οτι το μεσημέρι θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Χαλκίδας!

Πρόκειται για τον ίδιο εμπρηστή που είχα βάλει την μεγάλη φωτιά πέρισυ στην ίδια περίπου περιοχή, είχε ομολογήσει τότε και άλλες φωτιές που είχε βάλει και ειχε οδηγηθεί στην φυλακή!
Πρίν τρείς μήνες ομως είχε αποφυλακιστεί και κυκλοφορούσε ελεύθερος στην περιοχή.

Το ενδιαφέρον της αρμόδιας υπηρεσίας είχε επικεντρωθεί από χθές στο συγκεκριμένο άτομο λόγω της προιστορίας του, και φαίνεται ότι τελικά "εβγαλαν" το συμπέρασμα οτι "αυτός ειναι ο υπαίτιος"!
Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν έχει ομολογήσει η οδηγείται στον Εισαγγελέα λόγω ..ενδείξεων.

Πρόκειται για άτομο "μειωμένης αντίληψης" οπως λένε οσοι τον γνωρίζουν και διαμένει στην περιοχή ΣΤΑΥΡΟΣ του Δήμου Μεσσαπίων-Διρφύων.

Περισότερες πληροφορίες σε λίγο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου