Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Κα Λουκατζίκου, δεν είναι ετσι επειδή ετσι νομίζετε!! Δείτε τι ισχύει....

Παρά το γεγονός οτι εχετε διατελέσει Αντιδήμαρχος προφανώς "αγνοείτε η έτσι θέλετε να κάνετε" την κείμενη νομοθεσία και στηρίζεστε πάνω σε μια "ημιπαράνομη απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου"!!!!

Δυστυχώς την διαμαρτυρία σας για το επίμαχο δημοσίευμα δεν τη στείλατε σε εμάς αλλά την δημοσιεύσατε σε τοπικό μπλόγκ που προφανώς ο συντάκτης .."αγνοεί παντελώς την κείμενη νομοθεσία, αλλά δεν μπήκε και στον κόπο να ελένγξει την νομιμότητα των γραφομένων σας"!

Εμείς ομως την ..ανακαλύψαμε, αναδημοσιεύουμε τις απόψεις σας ως οφείλουμε, και σας παρακαλούμε να μας στείλετε οχι απόσπασμα αλλά όλο το κείμενο της 117/2008 απόφασης του Δημοτικού συμβουλίου!!

Η κα Λουκατζίκου λοιπόν γράφει:

"Ο κος Παπαμακάριος, δημοσιογράφος όπως δηλώνει, στις 16/08/2019 ανάρτησε ,όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος , στο blog eviatoday news (www.eviatoday.news) το εξής σχόλιο:
"Έτσι ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ η πρώην αντιδήμαρχος , κα Άννα Λουκατζίκου και κατέλαβε ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΣ το πεζοδρόμιο για να στήσει την επαγγελματική της ταμπέλα."
Και συνεχίζει "...τα όργανα της τάξης αδιαφορούν πλήρως για τις ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ για τη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ, προφανώς για λόγους "δημοσίων σχέσεων".
Η συγκεκριμένη πινακίδα τοποθετήθηκε πριν από 11 χρόνια , τον Ιούνιο του 2008 , μετά από την 117/2008 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Αιδηψού ,η οποία ενέκρινε παμψηφεί και ομόφωνα την αίτησή μου.
Ως αντιδήμαρχος υπηρέτησα από το Μάιο του 2016 ως το Μάιο του 2017, δηλαδή σχεδόν 10 χρόνια μετά!
Ως εκ τούτου ούτε αποφάσισα αυτοβούλως, ούτε αυθαιρέτως κατέλαβα το πεζοδρόμιο, ούτε χρησιμοποίησα τη θέση του Αντιδημάρχου άλλα ούτε και παρανόμησα όπως υποστηρίζει το eviatoday.news.
Ο εν λόγω "δημοσιογράφος" δεν μπήκε καν στον κόπο να διασταυρώσει τη συγκεκριμένη καταγγελία, αναγνώστη όπως ο ίδιος αναφέρει , αντιθέτως την χρησιμοποίησε εμπλουτίζοντάς τη με δικά του κακοήθη και άκρως συκοφαντικά σχόλια.
Παρόλο που τον ενημέρωσα, εμμένει στην θέση του χωρίς να ανακαλεί αυτές τις ανυπόστατες κατηγορίες.
Κύριε Παπαμακάριε,
ο έχων την τακτική και πρακτική να διασπείρει ανεξακρίβωτες και κατασκευασμένες ειδήσεις, να διασύρει την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια των πολιτών αποδίδοντας σε αυτούς ψευδείς κατηγορίες και ανυπόστατους χαρακτηρισμούς, δεν λέγεται δημοσιογράφος άλλα επιεικώς ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ !!!
Είναι ιδιαίτερα θλιβερό ένας δημοσιογράφος από φωνή της αλήθειας να μετατρέπεται σε φωνή θρασύδειλων καιροσκόπων.
Σας καλώ, λοιπόν, να αναγνωρίσετε το ψεύδος των γραφόμενών σας, να ανακαλέσετε και να αποσύρετε την επαίσχυντη ανάρτησή σας καθώς και να ζητήσετε δημόσια συγγνώμη.
Στην αντίθετη περίπτωση, θα προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια."

Στην εν λόγω απόφαση μνημονεύεται ο νόμος 2946/2001 .


























Τι λέει ο νόμος;




Είχε σταλεί το αίτημα για γνωμάτευση στην ΕΠΑΕ, και εάν ναι ΤΙ ΛΕΕΙ;


ΑΝ λοιπόν ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΚΆΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ!!

Διότι Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ και δεν επιδέχεται ..παρερμηνείες ούτε από "εσάς" ούτε από το οικείο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αφενός διότι "εσείς η ο συνεργάτης σας" που συνέταξε το σχετικό αίτημα θα επρεπε να έχει λάβει υπ οψιν την κείμενη νομόθεσία!! Συνεπώς και βάσει του νόμου έχετε και εσείς ευθύνη σύμφωνα με το αρθ.10-Ποινικές κυρώσεις!

Αφ ετέρου και το Δημοτικό συμβούλιο τιμωρείται με "αυτουργία" διότι δεν έλαβε υπ όψιν του τον νόμο η τον παρερμήνευσε!!

Βεβαια, για να μην αδικήσουμε τους ομοφωνήσαντες δημοτικούς συμβούλους, το δημοτικό συμβούλιο επισημαίνει στην απόφαση του "με την τήρηση των λοιπών νόμιμων προυποθέσεων που ισχύουν"!

Δημοσιεύτε λοιπόν πλήρως το αίτημα σας προς το Δημοτικό Συμβούλιο και ολόκληρη την απόφαση, και τα ξαναλέμε....

Α! Και να σας θυμίσω οτι "από απειλές για αγωγές κλπ δεν παίρνουμε χαμπάρι" οταν εμείς γνωρίζουμε περί των νομίμων πράξεων η οχι, τα οποία εσείς αγνοείτε η κάνετε οτι τα αγνοείτε!!

Και ΝΑΙ!! 30 χρόνια τώρα δηλώνω ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ με κεφαλαία, και δεν δημοσιεύουμε τίποτα αν δεν ελέξουμε την αλήθεια των καταγγελομένων!!
Αλωστε η φωτογραφία ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΨΕΥΤΟΣ ΜΑΡΤΥΣ της παρανομίας!!!!

Εις το ..επανιδείν!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου