ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ηλικιωμένος στα χέρια τριών ληστών

Ηλικιωμένος στην Εύβοια, έζησε τον απόλυτο τρόμο στα χέρια τριών ληστών οι οποίοι εισέβαλλαν στο σπίτι του, στην περιοχή Καλλιθέα, μέρα μεσημέρι.
Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι, στις 14.00 περίπου την Κυριακή, από ανασφάλιστη πόρτα.
Είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και αιφνιδίασαν τον 79χρονο, που ήταν μόνος του. Τον ακινητοποίησαν, τον έδεσαν και τον απείλησαν προκειμένου να τους αποκαλύψει που είχε κρύψει χρήματα και κοσμήματα.
Τελικά αφού αναστάτωσαν όλο το σπίτι κατάφεραν να βρουν 1.500 ευρώ και ένα κυνηγετικό όπλο και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Όταν ο ηλικιωμένος κατάφερε να λυθεί αρκετή ώρα αργότερα, ειδοποίησε την αστυνομία.
Την υπόθεση ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου