Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Οπλα κλοπές και ναρκωτικά!


Συνελήφθη, σε περιοχή της Αγίας Άννας Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας Πρόληψης - Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ευβοίας, ένας 52χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και τα όπλα.


Ειδικότερα, χθες το πρωί στην ανωτέρω περιοχή, ο 52χρονος εισήλθε σε κατάστημα, ιδιοκτησίας ημεδαπής και αφαίρεσε διάφορα εμπορεύματα, μεταξύ των οποίων και μία συσκευασία καπνού που βρέθηκε στη κατοχή του.

Ακολούθως από την οικία του, κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς:

  • δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους (1,6) μέτρων, το οποίο καλλιεργούσε εντός γλάστρας,
  • κυνηγετικό όπλο, τύπου φλόμπερ,
  • (7) φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων, καθώς και
  • μαχαίρι, με μήκος λάμας (14) εκατοστών.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λίμνης Ευβοίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.  




Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, έπειτα από επιστάμενες αναζητήσεις, συνελήφθη χθες (09-08-2019) αργά το βράδυ, σε περιοχή της Χαλκίδας, 34χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για ληστεία, κλοπές και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, ο δράστης προσέγγισε μία 64χρονη αλλοδαπή, την ώρα που εκείνη βάδιζε σε περιοχή της Χαλκίδας και της απέσπασε αιφνιδιαστικά μία τσάντα, η οποία περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, κινητά τηλέφωνα και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.

Από την κατοχή του κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης. 

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, προέκυψε ότι ο 34χρονος το χρονικό διάστημα από 31-07 έως και 06-08-2019, ενέχεται επιπλέον στη διάπραξη μίας ληστείας και τριών κλοπών, ομοίως από πεζές κινούμενες γυναίκες, σε περιοχές της Χαλκίδας, από τις οποίες απέσπασε τσάντες ή πορτοφόλια.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.



Συνελήφθησαν, χθες (09-08-2019) απογευματινές και βραδινές ώρες, σε διάφορες περιοχές της Βοιωτίας και της Εύβοιας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, συνολικά τέσσερις (4) ημεδαποί, κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα:

  • Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθησαν δυο ημεδαποί, ηλικίας 44 και 42 ετών, στη κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, καθώς και ναρκωτικά δισκία.  

  • Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας και της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθησαν δυο ημεδαποί, ηλικίας 45 και 28 ετών,  αντίστοιχα, στη κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, καθώς και αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου