Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

EΛ. ΒΑΚΑ: "Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε όλα τα έργα, επισπεύδοντας και προσπαθώντας να επιταχύνουμε τις διαδικασίες"

Συνεδρίασε χθες για τελευταία φορά το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Χαλκιδέων με την παρούσα σύνθεση, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα. 
Η νέα Δήμαρχος Έλενα Βάκα, ευχαρίστησε όλους τους δημοτικούς συμβούλους για τη μέχρι τώρα συνεργασία και εξέφρασε την ευχή, η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί και στο μέλλον για το καλό του Δήμου Χαλκιδέων.
Σε ότι αφορά στο τεχνικό πρόγραμμα η νέα δήμαρχος τόνισε πως πρόκειται για ένα τεχνικό πρόγραμμα τυπικό, καθώς περιλαμβάνει όλα τα συνεχιζόμενα έργα:

«Είναι εργαλείο, το οποίο πρέπει να ψηφίσουμε, γιατί θα μας βοηθήσει στη σύνταξη και του προϋπολογισμού. Με την ανάληψη των καθηκόντων μας και σε συνεργασία πάντα με τις αρμόδιες υπηρεσίες, θα σχεδιάσουμε και νέα έργα και ενδεχομένως να χρειαστεί να γίνουν και κάποιες τροποποιήσεις. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε όλα τα έργα, επισπεύδοντας και προσπαθώντας να επιταχύνουμε τις διαδικασίες, που απαιτεί η γραφειοκρατία. Θα αναφερθώ στα δυο μεγάλα έργα: της Δημοτικής αγοράς και της ολοκλήρωσης των συνοδών έργων του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας. Όσον αφορά στο Νοσοκομείο, ως Δημοτική Αρχή και από κοινού, όλοι μαζί, πρέπει να προσπαθήσουμε το Νοσοκομείο της Χαλκίδας, όχι μόνο θα ετοιμαστεί κτηριακά, αλλά θα λειτουργήσει σωστά και σε εξοπλισμό και σε ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να εξυπηρετεί τους πολίτες του Καλλικρατικού μας Δήμου και όχι μόνο. Συνεχίζουμε με διπλό στόχο, πρώτον τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και δεύτερον την υλοποίηση όλων των έργων που θα γίνουν σε κάθε ενότητα, προκειμένου να αλλάξει η εικόνα του Δήμου μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου