ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

"Απότιστη..." τρία χρόνια τώρα η Ατζελα!!

Μια ακόμα επιτυχία του Πέτρου Κωστόπουλου. Κατάφερε να εξασφαλίσει στην εκπομπή του το άλλοτε βαρύ πυροβολικό με τις απίθανες ατάκες, την κυρία Άντζελα Δημητρίου. 

Και το πιο σημαντικό, ότι η αδάμαστη τραγουδίστρια στα 65 χρόνια της σήμερα, έχει γενέθλια στις 18 Αυγούστου, έβγαλε στον αέρα ένα προσωπικό μυστικό. ''Τρία χρόνια δεν έχω κάνει έρωτα... '', είπε.

Η χαρά του παρουσιαστή. Να φιλοξενεί άτομο που ''τα λέει''. Που ανεβάζει τα νούμερα της τηλεθέασης, Που θα παραλάβουν την εξτρήμ κουβέντα της φιλοξενουμένης οι μάγκες και οι μαγκίτισσες της πιάτσας και θα την προβάλλουν με τα σχόλια τους. Αυτή είναι η επιτυχία του παρουσιαστή, να γίνεται ο σχετικός τζερτζελές και να ακούγεται η εκπομπή του.

Μέχρι πότε θα ''εκμεταλλεύονται'' την αβανταβόρικη Άντζελα Δημητρίου; Επανέρχονται στα ίδια και τα ίδια διότι οι ίδιοι δεν έχουν να παρασιάσουν κάτι δικό τους. Κάτι καινιούργιο. Τριάντα χρόνια παίζουν μπάλα με τα γνωστά και πολυχρησιμοποιημένα πρόσωπα.

Και η κυρία Δημητρίου που έχει ξεχάσει πόσα χρόνια πριν έκανε το τελευταίο της σουξέ, θυμήθηκε πως από τα 62 της σταμάτησε να το δροσίζει.
"A"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου