ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Ανήλικος δραπέτης ένας από τους κλέφτες του λούνα παρκ

Χειροπέδες στον τρίτο δράστη της κλοπής.
Η κλοπή έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης 7 Αυγούστου στην παραλία της Χαλκίδας.
Οι δράστες είχαν καταφέρει να πάρουν μεγάλο χρηματικό ποσό από το ταμείο της επιχείρησης πριν εξαφανιστούν.
Οι άνδρες του γραφείου Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Χαλκίδας μετά από έρευνα που έκαναν εντόπισαν τους 2 από τους 4 δράστες που όπως αποδείχθηκε ήταν ανήλικοι.
Οι αρχές όμως δεν σταμάτησαν τις έρευνες και κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν και τον τρίτο δράστη. Είναι επίσης ανήλικος και δραπέτης των φυλακών του Βόλου.
Ο νεαρός εντοπίστηκε μετά από συνεργασία των ανδρών του γραφείου Ασφαλείας του λιμεναρχείου Χαλκίδας και των αστυνομικών του τμήματος Ασφαλείας της Δ.Α. Εύβοιας.
Οι αρχές αναζητούν τώρα ένα ακόμη μέλος της συμμορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου