Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019

Τι θέλει να πετύχει η Βάκα στο Συμβούλιο;

Ενα στρατηγικό σχέδιο θα προσπαθήσει να πετύχει η νέα Δήμαρχος για να σπάσει την "πλειοψηφία" της Αντιπολίτευσης!

Μέχρις στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε συζητήσεις για συνεργασία με καμμία παράταξη από την Αντιπολίτευση και τις έχει τοποθετήσει μετά την σημερινή ορκομωσία μόνον όμως με την παράταξη του Χρ. Παγώνη αφού έχει αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο για συνεργασία με την παράταξη του Βασίλη Καθαροσπόρη!
Μεχρις στιγμής αυτό που προσπαθεί είναι να μπορέσει (δύσκολο μεν..) να "πάρει" ατομικά κάποιους συμβούλους κυρίως από την συγγενή πολιτικά παράταξη του Καθαροσπόρη αλλά και κάποιους γαλάζιους από τον Παγώνη με στόχο "να σπάσει την πλειοψηφία της Αντιπολίτευσης"!
Οι πληροφορίες λένε οτι υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με ..κάποιους αλλά αυτό δεν θα γίνει με δημόσιες δηλώσεις αλλά στο παρασκήνιο και θα φανεί δειλά-δειλά στις ψηφοφορίες του Δημοτικού συμβουλίου.
Το αν θα της ..βγεί το σενάριο αυτό η οχι θα το δούμε επί της οθόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου