Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019

Τι θέλει να πετύχει η Βάκα στο Συμβούλιο;

Ενα στρατηγικό σχέδιο θα προσπαθήσει να πετύχει η νέα Δήμαρχος για να σπάσει την "πλειοψηφία" της Αντιπολίτευσης!

Μέχρις στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε συζητήσεις για συνεργασία με καμμία παράταξη από την Αντιπολίτευση και τις έχει τοποθετήσει μετά την σημερινή ορκομωσία μόνον όμως με την παράταξη του Χρ. Παγώνη αφού έχει αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο για συνεργασία με την παράταξη του Βασίλη Καθαροσπόρη!
Μεχρις στιγμής αυτό που προσπαθεί είναι να μπορέσει (δύσκολο μεν..) να "πάρει" ατομικά κάποιους συμβούλους κυρίως από την συγγενή πολιτικά παράταξη του Καθαροσπόρη αλλά και κάποιους γαλάζιους από τον Παγώνη με στόχο "να σπάσει την πλειοψηφία της Αντιπολίτευσης"!
Οι πληροφορίες λένε οτι υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με ..κάποιους αλλά αυτό δεν θα γίνει με δημόσιες δηλώσεις αλλά στο παρασκήνιο και θα φανεί δειλά-δειλά στις ψηφοφορίες του Δημοτικού συμβουλίου.
Το αν θα της ..βγεί το σενάριο αυτό η οχι θα το δούμε επί της οθόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου