ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Τι θέλει να πετύχει η Βάκα στο Συμβούλιο;

Ενα στρατηγικό σχέδιο θα προσπαθήσει να πετύχει η νέα Δήμαρχος για να σπάσει την "πλειοψηφία" της Αντιπολίτευσης!

Μέχρις στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε συζητήσεις για συνεργασία με καμμία παράταξη από την Αντιπολίτευση και τις έχει τοποθετήσει μετά την σημερινή ορκομωσία μόνον όμως με την παράταξη του Χρ. Παγώνη αφού έχει αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο για συνεργασία με την παράταξη του Βασίλη Καθαροσπόρη!
Μεχρις στιγμής αυτό που προσπαθεί είναι να μπορέσει (δύσκολο μεν..) να "πάρει" ατομικά κάποιους συμβούλους κυρίως από την συγγενή πολιτικά παράταξη του Καθαροσπόρη αλλά και κάποιους γαλάζιους από τον Παγώνη με στόχο "να σπάσει την πλειοψηφία της Αντιπολίτευσης"!
Οι πληροφορίες λένε οτι υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με ..κάποιους αλλά αυτό δεν θα γίνει με δημόσιες δηλώσεις αλλά στο παρασκήνιο και θα φανεί δειλά-δειλά στις ψηφοφορίες του Δημοτικού συμβουλίου.
Το αν θα της ..βγεί το σενάριο αυτό η οχι θα το δούμε επί της οθόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου