Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

Χαλκίδα: Συνελήφθη δραπέτης των φυλακών

Ο 38χρονος, ο οποίος στερείται νομίμων εγγράφων διαμονής, απέκρυψε αρχικά τα πραγματικά του στοιχεία ταυτότητας.
Ο συλληφθείς εντοπίσθηκε κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, εντός επιβατηγού οχήματος, μαζί με έναν ακόμη ημεδαπό, για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, προχθές (01-08-2019) πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, δύο (2) άτομα και συγκεκριμένα ένας 38χρονος αλλοδαπός και ένας 51χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς, σε επιβατηγό όχημα που επέβαιναν οι συλληφθέντες, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Στο πλαίσιο της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος, ο οποίος στερούταν των νόμιμων εγγράφων διαμονής στη Χώρα, απέκρυψε αρχικά τα πραγματικά του στοιχεία ταυτότητας, καθώς αναζητούταν από τις Διωκτικές Αρχές, αφού είχε αποδράσει την 04-07-2016 από Κατάστημα Κράτησης της Χώρας, όπου έκτιε ποινή κάθειρξης (7) ετών & (3) μηνών για διάπραξη κλοπών.
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου