ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Β. ΚΑΘΑΡΟΣΠΟΡΗΣ Με "διαγραφές" ..απείλησε τους συμβούλους του!!

Σκληρή γραμμή και πειθαρχία ζήτησε ο Καθαροσπόρης από τους συμβούλους του, αλλιώς....

Στην παραταξιακή που έγινε λίγες μέρες πριν την ορκωμοσία ο Βασίλης Καθαροσπόρης συνεχίζοντας και μετεκλογικά τα ..λάθη "απείλησε" με διαγραφές τους συμβούλους που δεν θα πειθαρχήσουν στις εντολές του για την ..γραμμή που έχει αποφασίσει να ακολουθήσει στο δημοτικό συμβούλιο.

Εντονη αντίδραση υπήρξε από μερίδα των συμβούλων του οι οποίοι ζήτησαν από τον επικεφαλής "δημιουργική και όχι στείρα Αντιπολίτευση λόγω παραπολιτικών σκοπιμοτήτων" αφού και ο νόμος που ισχύει πλέον "ζητά ψήφο κατά συνείδηση"!

Ο Καθαροσπόρης προσπαθεί από την αρχή να πετύχει "σιδηρά πειθαρχία" για να μην αρχίσουν οι διαροές μελών της παράταξης προς την Βάκα με την πάροδο του χρόνου αφού ηδη η Δήμαρχος έχει κάνει επαφές με 5 συμβούλους του Καθαροσπόρη στους οποίους έχει υποσχεθεί "θέσεις" κατά την παρέλευση της πρώτης διετίας!!

Θα έχουν ενδιαφέρον οι ..πρώτες ψηφοφορίες και οι πρώτες ...διαροές!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου