Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019

Β. ΚΑΘΑΡΟΣΠΟΡΗΣ Με "διαγραφές" ..απείλησε τους συμβούλους του!!

Σκληρή γραμμή και πειθαρχία ζήτησε ο Καθαροσπόρης από τους συμβούλους του, αλλιώς....

Στην παραταξιακή που έγινε λίγες μέρες πριν την ορκωμοσία ο Βασίλης Καθαροσπόρης συνεχίζοντας και μετεκλογικά τα ..λάθη "απείλησε" με διαγραφές τους συμβούλους που δεν θα πειθαρχήσουν στις εντολές του για την ..γραμμή που έχει αποφασίσει να ακολουθήσει στο δημοτικό συμβούλιο.

Εντονη αντίδραση υπήρξε από μερίδα των συμβούλων του οι οποίοι ζήτησαν από τον επικεφαλής "δημιουργική και όχι στείρα Αντιπολίτευση λόγω παραπολιτικών σκοπιμοτήτων" αφού και ο νόμος που ισχύει πλέον "ζητά ψήφο κατά συνείδηση"!

Ο Καθαροσπόρης προσπαθεί από την αρχή να πετύχει "σιδηρά πειθαρχία" για να μην αρχίσουν οι διαροές μελών της παράταξης προς την Βάκα με την πάροδο του χρόνου αφού ηδη η Δήμαρχος έχει κάνει επαφές με 5 συμβούλους του Καθαροσπόρη στους οποίους έχει υποσχεθεί "θέσεις" κατά την παρέλευση της πρώτης διετίας!!

Θα έχουν ενδιαφέρον οι ..πρώτες ψηφοφορίες και οι πρώτες ...διαροές!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου