Aποθήκευσε αυτόν τον αριθμό... 6987 056 356

Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Ιερόσυλοι! Περίμεναν να τελειώσει η κηδεία και έκλεψαν το παγκάρι!

Απίστευτο θράσος από ιερόσυλους που δεν σεβάστηκαν ούτε την κηδεία και έκλεψαν το παγκάρι του Ιερού Ναού Αγίου Θεολόγου.
Οι απίστευτοι ληστές περίμεναν υπομονετικά να τελειώσει μία κηδεία που τελούνταν στον ιερό Ναό στο Θεολόγο στην Εύβοια και μόλις απομακρύνθηκαν κλήρος, επίτροποι και πιστοί για την ταφή, λεηλάτησαν το παγκάρι!
Την αποκάλυψη της κλοπής έκανε ο ίδιος ο Εφημέριος του Ναού, Πρωτοπρεσβύτερος Γεράσιμος Βασιλόπουλος, που ευχήθηκε στους κλέφτες «και εις ανώτερα»!
Διαβάστε την ανακοίνωση του πατέρα Γεράσιμου που αναμένει την αστυνομία για τα περαιτέρω: «Πριν λίγη ώρα, ύστερα από την τέλεση κηδείας που έγινε στον Ιερό Ναό μας, κάποιοι ευλογημένοι αδελφοί μας φεύγοντας οι επίτροποι και το προσωπικό του Ιερού Ναού μας από τον Ναό, έσπασαν την πόρτα και έκλεψαν το παγκάρι..τους εύχομαι υγεία και χαρές πάντα η Παναγία και ο Άγιος Ιωάννης να τους προστατεύει.
Η ζημιά της πόρτας είναι μεγάλη θα επωμιστούμε ως εκκλησιαστικό συμβούλιο το κόστος και η ευχή μου προς τους ανθρώπους αυτούς τους αδελφούς μου λεηλατώντας έναν Ιερό χώρο είναι και εις ανώτερα.. Ο Θεός να τους λυπηθεί..αναμένω την Αστυνομία για δακτυλικά αποτυπώματα και να γίνουν τα περαιτέρω ..Καλή Παναγία και καλή δύναμη..»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου